Hitam Økologisk Blend, Espresso

kr. 59,00kr. 195,00

Mørkristet økologisk espresso med meget bløde noter og stor stor fylde. Et blend fra Papua Ny Guinea og Sumatra. Ristet mørkt for at fremme den kraftige smag, men også med en utrolig lav bitterhed.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Tanken med denne kaffe er at lave et rist som man typisk vil opleve det i Sydeuropa – men i en blødere og mere “danskervenlig” udgave. Når man rister de mørke espressokaffer, er det altid godt at have en vis portion bitterstof i smagen, for at give kaffen ryggrad og struktur. Hvor man typisk vil bruge en robusta i et sydeuropæisk espressoblend, for at tilføre bitterhed, bruger vi istedet en Arabicabønne fra Sumatra. Ved at bruge en speciality-arabica bønne istedet for en Robusta af lavere kvalitet, så bliver hele smagsoplevelsen naturligvis væsentligt bedre.

Kaffen har en tyk og fyldig, fløjsblød fylde. Cremede chokoladenoter, og en begrænset bitterhed, på trods af at den er mørkristet. Den er vild i sin røgede tobaksnoter og du vil opleve et anstrøg af tropiske tørre noter. Eftersmagen er lang og vedholdende, og kroppen er virkelig fyldig – især på grund af den mørke ristegrad.

Antal gram

250 gr, 500 gr, 1000 gr

Vælg formalingsgrad

Hele bønner, Kværnet til espresso, Kværnet til filter, Kværnet til stempel

Indkøbskurv
Colombia, Palmera, Espresso

Kaffetørstigs webshop lukker 30 september 2022.

Min faste leverandør og kafferister flytter til anden adresse og pga travlhed med mit “rigtige” job, har jeg valgt at stoppe mit kaffesalg.

Sidste mulighed for at bestille gennem webshoppen er derfor onsdag d. 28 september.

Tak for alle jeres bestillinger gennem de sidste 2 år.

Mange hilsner

Jane