Colombia, Palmera, Espresso

kr. 59,00kr. 195,00

Mørkristet økologisk espresso med meget bløde noter og stor stor fylde. Et blend fra Papua Ny Guinea og Sumatra. Ristet mørkt for at fremme den kraftige smag, men også med en utrolig lav bitterhed.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Prøv en klassisk colombiansk espresso, hvor det er de søde og chokolade-mæssige toner der dominerer, holdt godt oppe i nakken af en rank struktur der gør espressoén let-drikkelig, og fremhæver sødmen i mælk.

Palmera er en kaffe der er skabt  i samarbejde med mange hundrede små farmere i Huila-regionen. Målet er at vise hvordan klassisk colombiansk kaffe tager sig ud i en 2022-udgave. Der bliver brugt klassiske og nye bønnesorter (Caturra, Castillo, Colombia), der viser at man stadig kan producere top-kaffe med nye bønnesorter i samarbejde med de klassiske. Kaffen har sødme og fylde, men har også den flotte struktur som kendetegner rigtig mange kaffer fra såvel Huila, som fra resten af Colombia.

Antal gram

250 gr, 500 gr, 1000 gr

Vælg formalingsgrad

Hele bønner, Kværnet til espresso, Kværnet til filter, Kværnet til stempel

Indkøbskurv
Colombia, Palmera, Espresso

Kaffetørstigs webshop lukker 30 september 2022.

Min faste leverandør og kafferister flytter til anden adresse og pga travlhed med mit “rigtige” job, har jeg valgt at stoppe mit kaffesalg.

Sidste mulighed for at bestille gennem webshoppen er derfor onsdag d. 28 september.

Tak for alle jeres bestillinger gennem de sidste 2 år.

Mange hilsner

Jane