Køb dine ny ristede bønner her

Webshoppen

Her på webshoppen er det nemt at bestille den kaffe du ønsker. Du kan du finde flere forskellige ny ristede kaffeblandinger og få enten leveret i hele bønner eller kværnet til espresso, stempel eller filter. Hos kaffetørstig kan du få det lige som du ønsker. Der bliver ristet flere hverdage i ugen, så jeg kan garantere at kaffen er altid frisk og ny ristet.

Jeg tager gerne imod henvendelser hvis du ønsker en bestemt slags kaffe, som du ikke kan finde på siden. Jeg kan dog ikke på forhånd garantere at jeg kan fremskaffe den. Du er velkommen til at kontakte mig her eller via min mail : info@kaffetorstig.dk

Ved bestillinger

Bestillinger med personlig levering er kun til postnummer 8260 Viby J og du skal være opmærksom på at du kan bestille frem til onsdag kl 15.00. Leveringstidspunktet bliver lørdag eller søndag. Hvis du ikke er hjemme til at modtage pakken, stilles pakken ved døren eller et andet sted efter aftale.

Ved levering med pakkepost, går der normalt 3-5 hverdage, før du modtager din pakke med posten. Du kan vælge hjemme levering eller levering til nærmeste pakkeshop.

Ved køb

Ved køb skal du huske at angive dit navn og ordre nummer, som vises umiddelbart efter du godkender ordren. Du får derefter en mail der bekræfter din bestilling og når betalingen er gennemført via Kaffetørstigs MobilePay eller bankoverførelse, får du indenfor kort tid en mail omkring leverings tidspunktet.

Bestillinger over 20 kilo kan desværres ikke leveres, men skal afhentes hos Kaffetørstig efter aftale.

(Læs mere under handelsbetingelser her)

Jeg ser frem til din bestilling 🙂Indkøbskurv
Colombia, Palmera, Espresso

Kaffetørstigs webshop lukker 30 september 2022.

Min faste leverandør og kafferister flytter til anden adresse og pga travlhed med mit “rigtige” job, har jeg valgt at stoppe mit kaffesalg.

Sidste mulighed for at bestille gennem webshoppen er derfor onsdag d. 28 september.

Tak for alle jeres bestillinger gennem de sidste 2 år.

Mange hilsner

Jane