Privatlivspolitik

HANDELSBETINGELSER & COOKIES- & PRIVATLIVSPOLITIK

HOS KAFFETØRSTIG

KAFFETØRSTIG / V. Jane Kasten
Salamanderparken 56
8260 Viby J
TLF: +4530201507
CVR: 41319674

Betaling

Kaffetørstig / V. Jane Kasten modtager betaling via Mobile Pay- Myshop  nr 414312

Betaling vil blive trukket på din konto, når den fysiske vare bestilles eller det virtuelle produkt er oprettet medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusive moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)

Kaffetørstig / V. Jane Kasten benytter en sikker betalingsserver, hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Læs mere om Information om MobilePay Denmarks behandling af personoplysninger her

Levering med post / pakkeshop

Leveringstiden for din ordre er mellem 2-5 hverdage.

Leverings område: Vi leverer kun varer indenfor Danmark.

Kaffetørstig / v Jane Kasten afsender varer med følgende: DAO & GLS

Fragten bliver beregnet ud fra følgende:

Hjemme levering med DAO ved pakker på max 3 kilo ,koster en fast sats på Dkk 65,-

Levering med GLS til valgfri pakkeshop ved pakker på max 5 kilo, koster en fast sats på Dkk 52,-

Pakker over 10 kilo og max 25 kilo, bliver beregnet ud fra en fast sats på Dkk 167,00, der påskrives faktura, medmindre andet fremgår af forsiden eller aftales indbyrdes mellem kunde og ejer.

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra mit lager og hjem til dig.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt til døren eller til levering ved din ønskede pakkeshop. Dette skal angives under din bestilling.

Personlig levering

Ved personlig levering til døren, modtages en leveringsdato og et klokkeslæt for levering på mail, umiddelbart efter bestillingen.

Hvis der ikke er nogle hjemme, til at modtage pakken, stilles pakken ved døren eller et aftalt sted på kundens bopæl.

Levering til 8260 -Viby J, koster en fast sats på Dkk 38,-

Levering til 8260 -Stavtrup koster en fast sats på Dkk 0,-

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld fortrydelsesret på varer købt på hjemmesiden medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 2 dage efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail info@kaffetorstig.dk hvortil standardfortrydelsesformularen bedes være udfyldt og sendt med (jf. formularen nederst i handelsbetingelserne).

Undtagelser
Visse køb er undtaget fra fortrydelsesretten.  Hvis pakken er åben og bærer præg af brugstegn – har du ikke nogen fortrydelsesret.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må behandle varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er åbnet og/ eller bærer præg af brugstegn, udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Kaffetørstig / V. Jane Kasten at vurdere varens stand.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til kaffetorstig / V. Jane Kasten i rimelig tid efter varens modtagelse. 
Her anses max. to måneder som rimelig tid, medmindre andet er aftalt.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Kaffetørstig / V. Jane Kasten dækker ikke returneringsomkostningerne ved returnering.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

Kaffetørstig / V. Jane Kasten
Salamanderparken 56
8260 Viby J
info@kaffetorstig.dk

Kunde- & Privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med Kaffetørstig / V. Jane Kasten, har vi brug for følgende oplysninger:


. Navn
. Adresse
. Telefonnummer
. E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Kaffetørstig / V. Jane Kasten og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Kaffetørstig / V. Jane Kasten har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige i Kaffetørstig / V. Jane Kasten er: Jane Kasten

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Kaffetørstig / V. Jane Kasten har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@kaffetorstig.dk

COOKIES


På https://kaffetorstig.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, se vejledningen på Webshop Cookies og Privatlivspolitik.

Forbrugerbeskyttelse

Læs mere om din beskyttelse som forbruger når du køber via en MobilePay betalingsløsning:
https://www.mobilepay.dk/sikkerhed

Klagemuligheder

Ved klage skal vores e-mail adresse angives: info@kaffetorstig.dk  samt hjemmesiden du har købt varen på.
En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus (Link).
For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform.
ec.europa.eu


Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)- Til [her indsættes den erhvervsdrivendes navn, fysiske adresse og i givet fald faxnummer og e-mail-adresse af den erhvervsdrivende selv]:- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)- Bestilt den (*)/modtaget den (*)- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)- Dato

Shopping Cart