Følg mig på facebook

På kaffetørstigs Facebook side, kan du følge med i nyheder og deltage i konkurrencer.

I love great coffee

Hvem er Kaffetørstig ?

Jeg hedder Jane og da jeg var 18 år sad jeg på en cafe i Barcelona og  smagte min første cafe con leche. Det var ren nydelse !  Jeg har siden hen drukket meget kaffe, og det har været alt fra pulver kaffe til kedelig institutionskaffe. Det var først da jeg investerede i en espressomaskine, at det gik op for mig, hvor meget dårligt og kedelig kaffe jeg har drukket gennem årene.   Det skulle der ændres på !  Jeg ville tilbage til nydelsen af min første cafe con leche og derfor begyndte jeg at afprøve forskellige kaffe bønner og eksperimentere mig frem til min egen favorit. 

Kaffetørstigs filosofi

Kaffetørstigs filosofi er at skabe den bedste kaffeoplevelse for den enkelte.  Jeg er ikke selv kafferister, så derfor samarbejder jeg med nogle mennesker der har flere års risteri erfaring. Enkelte af dem er SCAE Roasting Level 1-certificerede. En uddannelse, der kræver både teoretisk indsigt og praktisk håndelag i kafferistningens kunst. Derfor er mine kaffebønner behandlet med professionel omhu og de leveres helt ny ristet. Hos Kaffetørstig er kvalitet i højsædet, så du kan trygt læne dig tilbage og nyde dine kaffebønner.

Kaffen og Risteren - hos KaffeMekka

Jeg har et samarbejde med KaffeMekka der rister på livets løs. Al kaffe derfra, er noget de rister selv. De køber selv de grønne bønner, og rister dem efter deres egen udviklede profil. Hver rist er manuelt kontrolleret og overvåget, og med deres rister, en Loring Smart Roast, er de sikret et ensartet resultat hver gang. Kun på denne måde kan jeg garantere dig for kvaliteten og måden kaffen er ristet på.

Valget af Loring Smart Roast var enkelt for dem, selvom de skulle være de første i Danmark til at købe og bruge risteren. Risteren er en konvektionsrister modsat traditionelle ristere, hvilket betyder et langt mindre energiforbrug. Risteren har en kapacitet på 35 kg, og  typisk bliver hele deres lager af ristet kaffe brugt op på under en uge, så du er altid garanteret frisk kaffe.

Hvis du ønsker mere information omkring kaffen og ristemetoden, kan du læse mere her.

Tips til kaffen

Der er datomærker på alle poser med en ’mindst holdbar til’-dato. I vores optik, skal kaffen helst drikkes inden 12 uger. Espressokaffe er dog bedst inden 8 uger. Du opbevarer bedst kaffen i den pose, kaffen bliver leveret i. Posen skal opbevares svalt og ikke i direkte sollys. Luk posen tæt til, når du har taget den mængde, du skal bruge. Når du har åbnet posen, skal kaffen helst drikkes inden for to uger. Vi anbefaler, at du altid kun kværner den mængde kaffe du har brug for. 

kafferisteri_3

Ferieplan 2022 :

Kaffetørstig skal også holde ferie engang imellem, så der kan være længere ekspedition og leveringstid i disse perioder.

Feriedage:  23 & 24 & 25 marts

Påsken: Hele uge 15 & 2. påskedag

Sommerferie: Uge  28-29-30

Efterårsferie: Uge 42

Jul og nytår:
Fra 23 december – 2 januar 

Indkøbskurv
Colombia, Palmera, Espresso

Kaffetørstigs webshop lukker 30 september 2022.

Min faste leverandør og kafferister flytter til anden adresse og pga travlhed med mit “rigtige” job, har jeg valgt at stoppe mit kaffesalg.

Sidste mulighed for at bestille gennem webshoppen er derfor onsdag d. 28 september.

Tak for alle jeres bestillinger gennem de sidste 2 år.

Mange hilsner

Jane